Contest Blog simple but awesome



Ari nie syikin teringin masuk contest blog simple but awesome by Nurul Hanani . Doakan syikin menang ok . Nak masuk contest nie senang jew . Nie syaratnya

Syarat-syarat ..
  • Malaysian Blogger
  • Mesti Ada Blog
  • Buat satu entry tentang contest nie dan letak banner contest nie.
  • Tag rakan (Tak wajib)
  • Paste kan link di tapak komen
Tarikh tutup die 13.12.2011


2 comments:

Mohd Zakwan said...

apa hadiah bagi giveaway ni? kalau hadiah best, zakwan nak join la..hehe :)
btw, dah follow blog ni ye :D
Blog Mohd Zakwan :)

IKIN said...

@Mohd Zakwan best2 hadiah die sbb tu syikin nak join sekali . KALO nak tengok hadiah die bukak lah blog nurul hanani . tengok hadiah die kalo dah tengok sekali mesti nak terus join hehe